Contact Us

Je inschrijving wordt door ons per email bevestigd. Daarin vermelden we ook de betalingscondities. Nadat je de aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving definitief. Gedane betalingen worden door ons niet gerestitueerd, anders dan wanneer we het evenement afgelasten.

Wat kan je verwachten op 10, 11, 12 mei 2024?

~ Met deze inschrijving gaan jullie een volledig verzorgd en zorgeloos weekend tegenmoet. Je wordt verwacht op vrijdag in de namiddag en ons programma zal na het ontbijt op zondag afsluiten.

Het arrangement start op vrijdag in de namiddag (vanaf 17:00) in het Hotel Merici en na het inschrijven op locatie is er een licht diner. Na het ontbijt op zaterdagochtend gaat de rally van start! Halverwege de tour zullen we gezamenlijk lunchen op een mooie locatie langs de route. Na een prachtige middag zullen wij elkaar weer treffen in het hotel. Tijdens het diner zullen we de winnaars bekend maken. Zondagochtend is er tijdens het ontbijt ruimte voor de nodige benzinepraat en nemen we afscheid van elkaar.

Dit jaar bieden wij dit fantastische weekend aan met vroegboekkorting! Tot en met 8 februari 2024 is de totaalprijs € 749 (nadien €799) per team.

Ed Lemaire heeft dit jaar wederom een prachtige route uitgezet. Wat ons betreft iets om naar uit te kijken. Hopelijk kunnen we je welkom heten op 10, 11 en 12 mei en gaan we er samen een fantastisch weekend van maken.

Zodra uw inschrijving via het inschrijfformulier binnen is, zullen wij u zo spoedig mogelijk de betaalinstructies toesturen.

Bedankt voor je inschrijving!

Het is geweldig om te zien dat je geïnteresseerd bent in deelname aan de komende rally! We hebben je gegevens ontvangen en zullen zo snel mogelijk reageren. In onze reactie zullen we de vervolgstappen uitleggen die je moet volgen om de inschrijving te voltooien. Zodra we je betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief.

 

Zet alvast 10 t/m 12 mei 2024 in de agenda!

 

Met vriendelijke groet,

Ed Lemaire, Gijs van Schalkwijk en Tim Knots